Η ΕΤΑΙΡΙΑ

 

Η Image Solutions Ε.Π.Ε με πολυετή εμπειρία στην ψηφιακή εκτύπωση και διαρκή ανανέωση σε ιδέες και μηχανολογικό εξοπλισμό, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του πελάτη ως η πιό ολοκληρωμένη, αξιόπιστη και ευέλικτη λύση στην αγορά της outdoor αλλά και indoor διαφημιστικής προβολής.

Το Τμήμα Πωλήσεων της Image Solutions απαρτίζεται από στελέχη που διαθέτουν άριστη τεχνολογική κατάρτιση και εμπειρία, παρέχοντας λύσεις πρωτότυπες και λειτουργικές ακόμη και στις ποιο δύσκολες εφαρμογές.
Το εξειδικευμένο Δημιουργικό Τμήμα της Image Solutions με έμπνευση και δημιουργικό πνεύμα, υποστηρίζει και διευρύνει την κάθε εικαστική ανάγκη του πελάτη, προτείνοντας εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης,

Ο Μηχανολογικός Εξοπλισμός, με παραγωγική δυνατότητα που ξεπερνά τα 1000 τ.μ./ώρα. Είναι αποτέλεσμα επενδύσεων που στοχεύουν στην ταχύτερη, και με υψηλά standards, ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.
Το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας αποτελείται από προσωπικό με ικανότητες και εμπειρία, έτοιμο να πραγματοποιήσει εφαρμογές στα πιο δύσκολα και απίθανα σημεία.

Ως συνέχεια της ιδέας του "ΟΝΕ STOP SHOP" που εφαρμόζει η εταιρεία, το προσωπικό μας θα συζητήσει μαζί σας και θα δώσει λύση σε όλες σας τις ανάγκες.


Ισολογισμός 2013